Van Brabantse Grond

Seizoensrecepten uit de regio

Brabant is verkozen tot European Region of Gastronomy 2018. Tijdens tien themamaanden en met tientallen activiteiten laat Brabant zien wat ze in huis heeft op het gebied van Food en Gastronomie. Niet alleen de rijke Bourgondische traditie van gastvrijheid en de kennis en kunde rond Food, maar ook de spirit om innovatief samen te werken. Want ook dat hoort bij Brabant.

In april gaan de zeven Brabantse MBO horeca-opleidingen met typisch lokale producten van SlowFood Brabant aan de slag. De recepten die worden samengesteld door deze culinaire talenten worden samen met de verhalen van de boeren en producenten gebundeld in het boek Van Brabantse Grond.

 Het receptenboek Van Brabantse Grond zet de ondernemende Brabander in de spotlights, de producent die met zorg en toewijding producten maakt die passen bij de lokale Brabantse grond. En natuurlijk de studenten die met passie de Brabantse traditie van lekker eten en gastvrijheid uitdragen over de hele wereld.

 

VAN BRABANTSE GROND

 

De opbrengst van het boek gaat in zijn geheel naar de scholen en de Slowfood sector  voor educatie van lokaal en seizoensgebonden producten.

werkzaamheden

Eindredactie

review

Lees de review van Anne Travel Foodie

website

Bezoek de website

CuliCultuur.Com

Culinaire en Culturele Communicatie

info@jilllauret.nl
06-41697420

 

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.